17 thoughts on “Remembering old times 8”

  1. @Jenika: Regim disociat? Nu prea e bun, crede-ma. Face minuni repede, dar te priveaza de toate fibrele, vitaminele si tot felul de chestii pe care ele nu le au. E mult mai bun unul slab in grasimi, dar care sa le cuprinda pe toate. O pulpa de pui la gratar cu legume si putini carbohidrati, carne de oaie ca e slaba in grasimi saturate, carne de vita inabunsita cu putin usturoi si garnitura de cartofi… Mai gandeste-te.

    Like

  2. Dupa tot ce ai insirat aici crezi ca mai pot gandi corect????
    Ca acum ma reped intr-un pui rotisat manjit cu usturoi si smantana….
    Offf visez la asta…nu se poate…sunt pra slabn ca sa rezist ispitei…..
    :))
    Ba nu!!!!
    Dieta continua…
    :))

    Like

  3. @Janika: Mai, puiul merge rotisat si cu usturoi, dar fara smantana. Iti aratam ca se poate manca sanatos fara sa te infometezi, pt ca tu asta faci, practic.

    Like

  4. @Mirko: Zilele astea am intrat mult mai rar pe net pt ca am niste dureri de articulatii carpiene si, se pare, am un inceput de sindrom de tunel radial la mana dreapta, asa ca imi misc mainile putintel mai greu. Am nevoie de o pauza, asa ca o sa intru si doar o sa citesc, fara a lasa comentarii. Imi pare rau.
    Initial, cand am citit mesajul tau am citit “romance” (fete din Romania) in loc de “romance” (romantic) si m-am interesat sa vad daca tipa e chiar romanca. Nu e romanca, dar maica-sa era unguroaica, deci p-aproape. 😆

    Like

Leave a comment