Eu…

 

… ma compun din vise, dorinte, cuvinte si ganduri. Nu sunt un nimeni, eu sunt “eu”. Nu sunt o inadaptata. Nu ma lupt cu stihii si nici cu oameni. Eu sunt un “eu”, nu sunt un nimeni. Mintea asta a mea, asa cum e ea, ma face sa merg inainte. Poate pun prea mult pret pe ea, poate ca uneori gandesc prea mult, poate ca…

Nu cer nimic in schimb. Nu caut muze, nu cer rascumparari, nu caut lauri, nu merit laude, nu… Imi scriu doar gandurile si le asez sub forma de cuvinte trainice care sa ma compuna pe mine. Poate ca la un moment dat eram si materialista, cautam tangibilul in intangibil, neintelegand de ce se gandeste intr-un fel sau altul. Cautam… ma cautam pe mine. Mi-a trebuit mult sa ma descopar, sa imi descopar esenta. Nici acum nu m-am descoperit, insa urmez un drum. Lumea gandurilor mele nu e aceeasi cu lumea reala. Lumea reala m-a ratacit in atata concret.

Nu-mi pasa cat de ciudata pot parea oamenilor prin mentalitate sau comportament, important e ca ei sa inteleaga si sa fie constienti ca e sunt eu si ca nu ma voi schimba doar de dragul de a le fi pe plac. Nu fac nimanui pe plac, uneori nici chiar mie nu-mi fac.

13 thoughts on “Eu…”

  1. Imi place prezentarea facuta la “Eu…” Trebuie sa mai bantui pe blogul tau. Mi-am permis sa fur adresa de pe FaceBook 😉 Spor la articole

    Like

  2. Nu stiu cum am gasit blogul tau in seara aceasta. S-a facut sa intru aiurea pe Google. Am citit putin insa nu am putut sa nu ramin placut impresionat de prezentarea pe care ti-ai facut-o. Imi plac oamenii care iubesc scrisul. Acest miracol ce pare sa curga de undeva de departe, dintr-un tarim uitat de unii. Nu stiu cum ti se pare aceasta lume concreta… Mie mi se pare (de cele mai multe ori) fada. Lipsita de imaginatie.
    Felicitari pentru ca te-ai descoperit.

    Like

  3. @Bogdan: Lumea e fada, insa pt mine lumea asta e mai mult falsa decat fada. Mastile ei sunt uneori de nepatruns, insa daca cineva gaseste o fisura are sanse mai multe sa descopere esenta ei, a lumii.
    Inca nu ma pot juca cu aceste cuvinte asa cum as vrea. Mai am de invatat multe, dar cu sprijinul necesar, poate, voi reusi sa fac ca am visat o viata, sa scriu.

    Like

  4. Am ramas placut impresionat sa vad link catre mine desi nu cunosc, sau cel putin nu imi dau seama cine e in spatele acestui blog.
    Si mai placut impresionat am ramas cand am vazut frumoasele scrieri de pe aici si faptul ca abordam, uneori, subiecte comune.
    Imi lasasem blogul intr-o oarecare paragina, fiind ferm convins ca scriu prost si ca nu ma citeste nimeni.
    Ma descopar dintr-o data cu link aici, deci inseamna ca scriu prost, dar cineva ma citeste, sau cel putin da ocazia altora sa citeasca.
    Multumesc, voi mai veni pe aici.
    Cu drag
    Black Ares

    Like

  5. Buna ziua,

    Ma numesc Ionut Puica, si va scriu acest mail in legatura cu un caz medical foarte important.Bianca Maria are 5 luni si sufera de o boala foarte grava:retinopatie de prematuritate gr. V,adica dezlipire de retina.Singura clinica care i-a dat sanse mari de a-si recapata vederea se afla in Detroit,Statele Unite ale Americii.Insa costurile operatiei sunt imense:30.000 $.
    In acest sens, pentru cei care doresc sa faca donatii s-a deschis un cont pe numele tatalui,Petrica Sorin, la BRD-Groupe Societe Generale.

    RON

    RO87BRDE350SV33043173500

    USD

    RO87BRDE350SV 33123683500

    EURO

    RO06BRDE410SV05390954100

    CONTURILE IN RON SI IN USD SUNT LA SUCURSALA BRD ALEXANDRIEI

    CONTUL IN EURO ESTE LA SUCURSALA ACADEMIEI IN BUCURESTI

    http://bianca-retinopatie.blogspot.com/

    Va multumim!

    Like

  6. Salut! Am cautat in tot blogul un formular de contact si nu am gasit, asa ca sper sa nu te superi ca incerc sa dau de tine printr-un comentariu. Am vazut ca esti din Arges, ca si mine. Vreau sa fac o pagina separata pe blogul meu cu cateva alte bloguri din judetul nostru, cu o descriere ampla etc. Te-ar interesa? Un fel de schimb de link-uri. Imi doresc sa promovez blogosfera argeseana. Te rog, nu ezita sa ma contactezi pe blogul meu. O zi buna!

    Like

Leave a comment