Professional cuddler

ATINGEREA UMANA SE PLATESTE

Nu stiu cum s-ar putea traduce in limba romana, dar exista termenul acesta si a devenit chiar si  o meserie. Se percepe chiar si un tarif, normal, doar se presteaza niste servicii. Intr-o lume in care oamenii devin tot mai singuratici si mai egoisti, ajung sa angajeze oameni care sa ii stranga in brate. Cu alte cuvinte, chiar si afectiunea se cumpara. Oare nu e si asta o iluzie? Totul devine superficial si teoretic, totul are definitie, totul are niste reguli, oamenii care strang in brate si care sunt platiti ca sa stea sa vorbeasca cu oameni, oameni care te bat pe umar si iti spun ca totul va fi bine contra unui cost, oameni care plang alaturi cu tine desi nu simt nimic fata de tine. Oameni singuri, oameni care au amicitii doar pe internet, oameni care vad chipuri doar in fata unui ecran si atat, oameni care au relatii sexuale cu ei insisi inchipuindu-si ca o fac cu alti oameni. O sedinta costa doar 80 de dolari si dureaza o ora. De ce simt ca afacerea asta lasa si mai mult sufletul gol? Oare daca il vezi pe strada pe cuddlerul tau profesionist si il saluti ti-ar raspunde fara sa ii platesti? Oare s-ar opri sa iti vorbeasca zambind pe gratis si ti-ar da o imbratisare? Oare poti considera un asemenea profesionist prieten? Si cat de reala si dezinteresata ar fi prietenia lui? Cat de sincera?

Intr-o lume in continua miscare, cand timpul se comprima continuu, cand egoismul e la cote maxime si tinde sa devina din ce in ce mai mare, cand omul nu cauta decar strict modele vizuale la care sa se raporteze, nu e de mirare ca depresia e boala generala. Intr-o lume in care termentul “iubire” apare in dictionarul Organizatiei Mondiale a Sanatatii drept o boala mintala cu termen redus de manifestare nu e de mirare ca mastile sunt impenetrabile si cine nu se incadreaza e un anormal. Omul ajunge sa refuze sa se mai indragosteasca, sa mai iubeasca, totul e conectat la fire si monitoare.

Boala seculului? Frica de bine. Totul are o reteta prestabilita cu ingredientele stricte, e aparent, totul e imaginativ. Si cam atat.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s