O zi chinuitoare

Dar una foarte chinuitoare. Am chinuit si, la randul meu, am fost chinuita. Se pare ca nu pot scapa de inspectia de titularizar dat fiind ca, desi materia e aceeasi, denumirea difera. Groaznic! Deja am fixat-o.

Chinuitoare ziua asta pentru ca am stat pe capul unor oameni care oricum imi sunt dragi, care oricum aveau datoria sa rezolve eventualele greseli, care oricum… Am mai spus ca imi sunt dragi? Bataie de cap care nu avea nici un rost, dar care a fost, logic, primita din varii motive, in valuri 🙂 . Le sunt datoare pentru cat de mult i-am chinuit, dar greselile oricum nu erau ale mele iar eu nu aveam nici o putere sa le schimb. Era nevoie de semnaturi, stampile comforme, iar semnaturi… Am facut si drumuri inutile, dar nu ma plang, cel putin am rezolvat.

Ma doare capul! Vorba unuia dintre ei: Lasa ca si cu durerea ta de cap si tot functioneaza. Da dom’le, functioneaza pentru ca am de chinuit, la randul meu, alti oameni care sa ia decizii bune sau rele, dupa caz. Si iar ma agit! Dar tare imi place starea asta. Sa speram ca o sa pot respira in voie in curand ca sa ma pot ocupa de toate asa cum trebuie si fiecare lucru sa isi ia portia meritata de atentie din parte-mi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s