OH! Discutii

Zilele trecute vorbeam cu sora mea despre singuratatea pe care o simt in ultimul timp. Am multe motive sa ma simt neimplinita si acesta e unul din principalele motive. Chestia e ca, stiindu-ma cu capul in nori, are impresia ca imi doresc langa mine un poet, unul care sa viseze cu mine in acelasi timp (si nu e singura care crede asta). Un alt lucru de care crede ca am nevoie e o continua discutie “elevata” cu cel de langa mine.

Oare chiar atat de plictisitoare sunt de crede asta despre mine? Ma intreb cum de a ajuns sa creada ca astea mi-ar fi nevoile tocmai cand ma asteptam ca ea sa ma cunoasca mai bine ca oricine avand in vedere legatura foarte stransa dintre noi. E drept ca sunt o fiinta ciudata, in limitele ciudateniei firii umane, insa nici sa ma plictisesc crunt nu vreau. Nu vreau poezii (prefer proza si pozeiile lui Blaga si unele din poeziile lui Minulescu), nu vreau sa ma protejeze tot timpul, nu vreau sa am dreptate tot timpul, nu vreau sa ma menajeze. Vreau sa fie el si sa imi dea voie sa fiu eu. sa discute orice (dar sa nu repete aceeasi placa cum au obiceiul barbatii din familia mea), sa fie constient de nevoile mele si de bucuriile mele chiar daca nu le impartaseste cu aceeasi bucurie, s.a.n.d.

 

One thought on “OH! Discutii

  1. Da, mare dilemă singurătatea asta… când o ai te saturi de ea, iar când n-o ai îi simți lipsa 🙂 … ferice de cel ce știe să le guste pe amândouă și să se bucure de ele atunci când le are… mulți însă sunt precum zicala “stai cu mine căci vreau să fiu singur” și atunci niciuna nu-i priește… multă baftă în găsirea unuia care să ț-i le dea pe amândouă 😉

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s