Societatea asta!

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/femeie-barba-mustata-shiita-415602.html

E altfel, isi accepta situatia, Ce e rau in a nu se incadra intr-un tipar idiot impus de societate?! E asa cum vrea ea sa fie si nimic mai mult. Credinta siita interzice schimbarea sexului, deci e o problema hormonala. Chestia e ca fiecare trebuie sa accepte ceea ce e fara sa existe pericolul de a fi judecat de ceilalti. Nici nu va dati seama cate milioane de femei au probleme hormonale grave si sunt dispuse sa arunce miliarde doar pt a deveni si mai frustrate de problema, ca apoi sa se trezeasca cu cancer de piele sau alt tip de cancer pt ca societatea nu a aceptat felul in care arata. Se pare ca omenirea prefera sa moara decat sa arate ceea ce e cu adevarat.  Nu e cazul sa ne raportam la un sablon care va face din noi niste marionete sau roboti fara caracter si constiinta de sine, gata sa indeplineasca sarcinile si atat.

Pt ca mamele si-au invatat fetitele sa se faca cat mai placute barbatilor femeile au ajuns sa fie cat mai lipsite de naturalete. Ce e rau intr-o boala? Boala nu te schimba in interior. Uneori boala te completeaza, iar cand exista atractie oamenii pot arata oricum.

One thought on “Societatea asta!

  1. Ai perfectă dreptate. Suntem aşa cum ne-a lăsat Dumnezeu, important este să ne împăcăm cu noi înşine şi să încercăm să rămînem OAMENI, indiferent cum arătăm. Iar cei care, în micimea lor, nu ne suportă, n-au decît să se uite în altă parte.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s