Nu e drept!

Nu e drept fata de noi, romanii, ca Europa sa vadă “nedreptatea” unui președinte nedrept cu poporul lui demis prin voința a mult mai mult de jumătate din conaționalii lui, sa vrea sa il repună in funcție. Toți se gândesc la democrație, insa democrația inseamna voința poporului si s-a văzut clar care a fost voința lui. Se spune ca poporul e suveran in tara lui, însa jocurile nu se fac pentru ca poporul sa câștig, ci ca sa câștige niște idioți cu interese meschine. Si ce e mai important intr-o tara? Interesele unui cretin fara coloana vertebrala si a unor cretini care vor sa ne faca supusii lor sau ceea ce vrem noi? Începusem sa vad in Crin Antonescu un altfel de om, însă politica si aviditatea de putere distruge caracterele. Politica e cea mai meschina “ocupație” a omului. Insa, cu toate astea, s-a vazut dorinta multimii. Si, ce daca? Nu e cazul ca poporul sa isi exprime doleantele ca sa ii fie mai bine. Auzi, ce tupeu pe noi!? Cu ce drept mergem noi sa votam?!

Auzeam zilele trecute de la o copila ca daca nu faceam revolutie in ’89 nu intram nici pana acum in Europa, ca Romania n-a facut parte din Europa pana la revolutie. Intrebata find din ce continent a facut parte Romania inainte de revolutie ea n-a stiut sa raspunda. Imaginati-va ca asta va fi generatia noastra viitoare, alegatoare de viitori presedinti. Mi-e sila!

2 thoughts on “Nu e drept!

  1. Cineva spunea că tocmai de aceea votul nu este democrat, fiindcă dă aceiași putere decizională unui idiot ca și cea a unui intelectual, iar dacă faci o țară de idioți o să poți să te mândrești că te-a ales o țară întreagă de președinte fiindcă spre deosebire de ei tu ști măcar să te semnezi cu un X. 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s