Din nou!!!

M-am intors de cel mult o ora din Bucuresti. Nu-mi amintesc vreodata sa fi experimentat un atac de panica ca azi de dimineata. Pana sa ajung la spital abia puteam sa respir si eram transpirata fleasca. Aproape ca m-am ratacit, desi cunosteam foarte bine traseul. M-as fi intors din drum, m-as fi dat jos la prima statie, as fi facut orice numai sa nu ajung la medic. Si abia azi am simtit cat de puternica sunt cand mi-am infranat toate temerile si am mers mai departe ca sa-mi indeplinesc sarcina: sa ajung la medic si sa aflu lucruri pe care deja le cunosteam, cineva mi le soptea la ureche. Dupa ce am iesit de acolo am plans putin cat sa ma descarc si am pornit pe drumul spre casa. Am cantarit toate situatiile posibile pana la cel mai mic detaliu, mi-am trecut in revista toate lucrurile de care voi avea nevoie si pana miercuri va trebui sa ma impac cu gandul ca joi ma voi opera. Din nou! Mi-a explicat medicul ce va face nou da data asta, insa am uitat sa intreb un lucru: cum se va comporta corpul meu cand va respinge corpul strain pe care il va implanta, daca va fi cazul. Eu sper sa nu fie nevoi de un corp strain, dar el decide. Imi va explica miercuri despre c e vorba si voi stii ce decizii sa iau. Mi-e frica! Cineva imi spunea ca frica vine din rau, insa eu cred ca frica ma de acum e constructiva. Ma face atenta, de parca as lua o gura de aer in plus casa ajunga si dupa. Simt nevoia sa ma trezesc altfel, sa ma joc mai mult, sa decid mai mult, sa experimentez mai mult. Mi-e dor de-o racoare care sa ma faca sa ma simt bine.

2 thoughts on “Din nou!!!

  1. Frica face parte din noi. Cand te-ai decis sa vorbesti despre frica, ai dat dovada de curaj. Iti doresc sa treci cu bine de aceasta operatie. Doamne ajuta!

    Like

  2. Ouch!…Draga Valenchka;imi pare rau s-aud ca esti bolnavioara & ca trebe sa te operezi!Desi nu ma cunosti,cel putin nu asa cum/cit ma cunoaste Diana,sa stii ca mereu;am fost & sint cu gindul & sufletul la tine;la voi!Frica e ceva firesc;face parte din noi!Ne e frica,de ce nu cunoastem;…ne e frica de orice,intra la categoria arhetipala deja,de urit;…ne e frica,de tot ce a fost inregistrat in memoria ancestrala ca potential periculos;…ne e frica,de penibil;…ne e frica,…uneori,chiar de noi;pt ca nu stim cum reactionam in anumite situatii limita,& na;…nu stim cum pe tema asta,vom fi priviti de ceilalti!…In fine;…ne e frica de multe!…
    Sper ca operatia de care vorbesti,sa decurga bine;poate chiar,fara sa mai fie necesar un transplant sau vreun implant;& sper sa te-ntorci acasa la familie & activitatile tale,rezolvata de problemele medicale,sanatoasa si cu sperante noi &-ncredere-n viitor!Curaj &-nasanatosire grabnica;&-ntoarcete acasa cu bine!
    Aaaa;…uite ca,m-am apucat & eu;de blogaiala;…&-as fi fooooarte curios,sa-ti aflu parerea!…Adresa blogului meu este: http://predescuciprian.blogspot.com/

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s