Craciun fericit!

In alti ani imi faceam bilantul, anul asta o sa renunt la idee. Ma impiedica o bucatica de soric. Da, a inceput marea crapelnita, traditie balcanica, ca sa nu fie chiar rrromaneasca ca ar fi si pacat de noi.

Va urez sa aveti parte de lucrurile de care as vrea eu sa am parte: sanatate, putere de munca, amici buni si iubitori, o familie inchegata si intelegatoare, un venit putin mai sanatos si un viitor fara Basea & Comp. Asta e generic, altfel pt mine mi-as mai dori si alte cateva lucruri, de care nu voi pomeni aici, ca: o medie de titularizare onorabila (deful nu-l dau anul asta ca nu ma simt in stare fizic si mai am de rezolvat si de taiat neste cestiuni emportante), niste parinti intelegatori care sa nu ma mai chinuie atata cu certurile lor, o sora care sa vada putin mai mult in jurul ei, niste catei mai putin latratori, chef de scandal mai putin din partea celorlalti (eu nu sunt cu scandalul, am renuntat sa ma mai cert cu cineva tocmai pt ca e dificil sa schimbi mentalitati), niste bani in plus ca sa imi fac o noua pereche de ochelari ca am ajuns o chioamba veritabila si nu mai aud, si liniste (ceea ce va doresc si voua).

Craciun fericit cu impliniri si liniste, sanatate si virtute si sa va dea Domnul puterea de a face ce va doriti cu adevarat sa faceti. Am observat ca daca fac ce imi doresc am parte de muuult mai putina depresie si plang mai putin.

Acum urmeaza colindele aferente, printre care si eternul si preferatul meu colind in varianta lui Neil Zaza.

Si una romaneasca…

si inca una…

si… ultima!!!!!!

Hai sa traiti!

2 thoughts on “Craciun fericit!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s