Lansare de carte la Pitesti

Autori: Bogdan Hrib, Oana Stoica-Mujea, Ada Pavel, George Arion, Lucia Verona, Monica Ramirez.

Bloggeri si alte categorii de cititori: Geocer, Ema, Canguru‘, Ducu, IO, Simona Ionescu si altii, foarte multi altii. Intalnirea a avut loc exact in sala in care ne strangeam inainte, intr-o camera mica in care au intrat mai bine de 30 de oameni. Ma pusei eu langa George Arion (habar n-aveam ca acolo se va aseza si nici nu m-am dat la o parte) si uite cum aparui eu in multe poze fara sa vreau. Chestie de stil, nu vi se pare? ;))

S-a filmat, s-au facut poze, am ras si ne-am enervat… Se pare ca in lumea asta exista oameni care nu stiu sa se opreasca, ducand pana la extrem lipsa de cultura si suficienta. Ajunsesem sa ne fie noua rusine de lipsa lui de rusine. Cred ca avea pretentia sa fie chemat ziarist, dar cred ca i se potriveste mai degraba numele de prost, nestiutor si incapabil sa aiba o discutie normala. Se contrazicea pe el in acelasi mod in care ii contrazicea pe ceilalti. Nu stiu cum il cheama, dar mi-a fost rusine sa il stiu acolo suficient si plin de el cu alura de foarte bun cunoscator a celor cu care vorbea, dar scotand ineptii cu duiumul.

2 thoughts on “Lansare de carte la Pitesti

  1. Pingback: Occidentul care lupta cu indarjire pentru respectarea drepturilor omului, a lasat 61 de emigranti africani sa moara de foame si de sete « Rinder Razvan Catalin

  2. Pingback: “Ucideti generalul”, o lectura de maxi-taxi | Valive's WordBlog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s