Iar am castigat!!!!

Azi ma trezesc cu un mesaj pe telefon in care eram anuntata ca am castigat produse de la Altex si un premiu de 3000 de euro, apoi eram rugata sa sun pe numarul ala urgent. Mesajul era scris prost si mi-a luat ceva sa inteleg ce vrea sa-mi spuna. Chestia e ca n-am cumparat niciodata produse de la Altex, cu atat mai putin sa dau numarul meu de telefon firmei. Asta mi-a dat de gandit la cat de usor se lasa unii pacaliti.

Prima persoana care mi-a venit in minte si care stiu ca ar fi dat curs mesajului a fost un fost prieten care avea datorii enorme din cauza ca a raspuns la un mesaj primit in spam in care o fata ii cerea ajutorul pt ca era tinuta captiva. Chestia asta i-a mancat cateva zeci de mii de euro, cu avocat cu tot. Din cauza datoriilor era nevoit sa-si vanda apartamentul in care locuia cu parintii, dar nu mai avea bani sa ia altceva in schimb. Ultima data cand am vorbit cu el era pe punctul de a intra la inchisoare pt o datorie la telefon pe care nu o achitase si care era de vreo 3500 ron, factura care se acumulase vorbind la telefon cu fata aia tinuta captiva.

Ma intreb ce prost ar raspunde la asemenea mesaje, dar deja stiu unul, cel putin, asa ca nu ma mai intreb. ;))

3 thoughts on “Iar am castigat!!!!”

  1. Presupun… ca cei care trimit astfel de mesaje….nu sunt chiar firma de telefonie….. și probabil au ceva costuri…. în consecință dacă trimit multe probabil sunt multi… gulibili :)) (l-am adăugat în dicționarul editorului de text :)) )

    Like

  2. @Valiotronic: Cred ca iau numerele la intamplare, altfel nu-mi imaginez cum fac de trimit astfel de mesaje. Altfel, sunt multi “gulibili” pe lumea asta. :))

    Like

Leave a comment