Celalalt panou

Spuneam intr-un post saptamana trecuta ca am doua panouri cu primavara pe care trebuie sa le schimb. Asta e panoul de saptamana asta. Fundalul albastru a fost alegerea lor si tot ei au ales sa picteze cu acuarele. Desenele sunt aceleasi desene facute de ei pt felicitari, numai ca le-am marit pe foi de A4. Fiecare a ales ce sa foloseasca la desen, asa ca in panou sunt desene in creion, in creion cerat si in carioca, de asta e mare diferenta intre ele. De jur imprejur am folosit bucatele de polistiren pe care le-am insirat eu pe ata saptamana trecuta. Mai avem un panou, insa acela e destinat afisarii celor mai reusite desene, deci terbuie sa lucram la el.

Azi am primit si banii pt lucrurile de care copii au nevoie. De vreo 2 saptamani imi spuneau copii ca si-ar dori un ceas de perete mare ca sa vada tot poporul cat e ceasul si sa nu mai intrebe prin clasa. Azi le-am luat un ceas mare de perete. le-am mai luat un prelungitor ca tot aveam nevoie. Mai am ceva bani ramasi din cei 50 de lei lunari si ma gandesc sa le iau o instalatie de pom ptca cea veche e defecta, dar nu pot sa iau instalatia maine ca am serbare la Teatrul Davila cu scoala si nici nu stiu la ce ora ma voi intoarce acasa pt ca serbarea incepe tarziu. Maine de dimineata o sa ajung la centru si trebuie sa ma apuc sa fac felicitarile pe care mi le-au cerut cei de la Valea Mare, deci am mult de munca pt ca la 5 incepe serbarea si eu trebuie sa fiu gata pana in 3 jumatate.

Apropos, maine e 3 decembrie, Ziua Internationala a Persoanelor cu Handicap, zi pe care o asteapta de mult copii mei. Trei dintre copii mei vor participa si ei la serbarea organizata de copii de la Valea Mare. Sunt tare bucuroasa.

Advertisements

3 thoughts on “Celalalt panou

  1. Este minunat ce poţi face tu pentru aceşti copii ! Să-ţi dea Dumnezeu putere şi sănătate. Simt că aceşti micuţi au mare nevoie şi încredere în tine.
    Cu drag.

  2. @Matilda: Sarut mana, esti tare draguta, asaa cum esti tu de obicei.
    Mai mare nevoie am eu de ei decat ei de mine. Eu vreau sa-i fac sa invete sa aiba incredere in ei insisi. Eu am dus lipsa de asa ceva cand eram adolescenta si acum se vede. E mai greu sa fi adult si sa incerci sa iti cultivi respectul de tine insusi, desi eu asta incerc sa fac cu mine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s