Hartuitorii de la CityBank 2

In ultimul timp au inceput sa ma sune de pe numere de mobil si aproape zilnic. Culmea e ca ma mai si lasa sa astept in telefon dupa ce ca tot ei ma suna. Uneori se fac ca nu ma aud si spun tot timpul “Alo! Apel!” ca apoi sa imi intre melodia de asteptare. Zilele trecute i-am luat tare sa ma lase in pace cu telefoanele si le-am spus ca exista si calea legala prin care i-as face sa ma lase in pace. Femeia de la telefon a lasat vocea mai jos, desi ma luase tare de la inceput. Cand le explic cine sunt imi spun tot timpul ca nu stiu numarul de cont ca sa stearga numarul de telefon de acolo, dar nu cred asta. Din moment ce ma suna mereu pe numarul asta n-au cum sa nu stie numarul de cont. Ce alta cale as putea sa adopt ca ei sa ma lase in pace? Bani de  procese cu ei n-am si, oricum, cred ca ei vor castiga. Hartuirea bancilor asupra oamenilor de rand, clienti sau nu, nu prea are castig de cauza in Rrrrrromanica. La ce justitie avem in tara asta, cred si eu ca nu are trecere.

7 thoughts on “Hartuitorii de la CityBank 2

 1. Pingback: Hartuitorii de la CityBank 2 - Ziarul toateBlogurile.ro

 2. Să ști că nu e vorba doar de țara noastră… nu suntem noi cei mai primitivi ori cel mai stricat popor… oamenii de pretutindeni sunt la fel… oriunde mergi justiția este tratată altfel când cel vinovat e putred de bogat… pretutindeni oamenii dau din coate ca să fie ei primii… dacă ar putea ar fi în stare să nu te lase să mergi nici la Dumnezeu.

  În ziua de azi banul vorbește și dă ordine… ai bani, vorbești… nu ai bani, taci și asculți cuminte în colţul tău ce spun ceilalţi care au bani… crezi că i-ar asculta cineva pe americani dacă n-ar avea bani? mă îndoiesc.

  ps: toate astea nu există întâmplător… toate au o cauză, la fel ca simptomele unei boli… corupția, ca și sistemul bancar din întreaga lume, este un efect al egoismului și avariției mereu crescânde a omului.

  Like

 3. ps: verifica daca primele numere dupa care te-au sunat apartin bancii sau unui birou executoresc sid e recuperare a datoriilor, daca nu stii cum te ajut eu
  da un add pe mess la amour.dejour si iti spun mai multe

  Like

 4. @Bogdan: Toate numerele apartin bancii pt ca le-am verificat. Am sunat la fiecare din numerele de pe care am primit mesaje si telefoane si la toate intra vocea care anunta ca am sunat la Citybank.

  Like

 5. atunci probabil ca banca are propriul birou de juristi si tra-la-la si cineva a dat numarul tau la banca ac fiind al lor, dar nu se explica comportamentul lor … opc sa fie atunci, orice convorbire, orice apel cu ora si data la care a fost este inregistrat

  Like

 6. @Bogdan: Numarul a fost al alcuiva inainte sa ajunga la mine, dar eu l-am luat de la Orange Shp, deci n-am de unde sa stiu persoana aia. Plus ca sta pe undeva prin Focsani, judet in care n-am fost niciodata. Chiar nu stiu cine e si nici nu ma intereseaza. Poate a murit si nu mai are rude, mai stii?

  Like

 7. poi trebuie sa ceri o dovada de la orange ca nenea a renuntat la nurmar si a ajuns la tine, dar ce ai scris tu e deja hartuirea si sunt prea tampiti. eu daca as avea milioane de euro in cont i-as da in judecata doar ca le dau o m…e peste nas (scuze limbaju)

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s