Bani prea putini

Ma gandesc de saptamana trecuta cu groaza ca nu-mi ajung banii. Nu stiu cum as putea sa-i dramuiesc mai bine ca sa iasa si sa imi ramana macar 50 de lei pe luna pt cand voi avea nevoie de ei. Apoi, astept cu mare strangere de inima luna ianuarie cand imi vor baga astia de la Transilvania linia de credit pt ca ai mei au nevoie de bani pt doctori si alte cele. Insa oricat m-as strange nu pot sa fac fata. Sunt obligatii de care trebuie sa ma achit pt ca m-as simti eu prost daca n-as face asta, sunt facturile care cresc de la luna la luna… Si eu care credeam ca o sa pot sa-mi strang bani pt operatia din vara ca sa nu mai trebuiasca sa se imprumute nimeni pt mine. Daca se taie iar din salarii atunci chiar nu mai am ce sa fac cu banii. Ma rog la Dumnezeu sa nu se mareasca pretul la biletele de maxi-taxi ca sa pot ajunge la munca. Daca s-ar mai mari si pretul… nici nu mai stiu ce as mai putea sa fac. Ratele la banci le-ar plati sora mea pana ia mama prima pensie, dar pana atunci cred ca imi iau lumea in cap.

5 thoughts on “Bani prea putini

  1. Cum spuneam cuiva la un moment dat, elimini din start multitudinea infinită de posibilități care ar putea avea loc, limitându-le prin raportarea la un șablon pe care singură l-ai creat și pe care singură te încăpățânezi să-l menții… da, știu că e greu să fi optimist într-o lume în care visătorii sunt marcă înregistrată :), dar având în vedere că mintea e limitată și posibilitațile infinite, e, zic eu, evidentă necesitatea gândirii pozitive… realitatea forței minții este mai adevărată decât cea fizică… cum spunea o remarcă drăguță din filmul Matrix: “there is no spoon” (“lingura nu există”). 😉

    Like

  2. @Mirko: Dupa cum arata lucrurile, nu cred ca va veni solutia prea curand. N-ai cum sa ajuti. O sa trecem noi si peste perioada asta. Nu accept ajutor decat atunci cand simt ca nu mai am nici o speranta, nu in situatii de genul asta.

    Like

  3. Pingback: Tortura Vrăjitoarei de Halloween ! « M's blog

  4. Pingback: Tortura Vrăjitoarei de Halloween ! | Madi şi Onu Blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s