Careul de dame de la Pitesti

Lansare de carte politista. Personaje principale: Lucia Verona, Oana Stoica-MujeaIvona Boitan si Monica Ramirez. Personaje secundare au fost: Bogdan Hrib si George Serban. Am glumit putin, am (au) discutat despre starea cartilor in zilele noastre, autografe, am imprumutat carti de la Geocer… A fost dragut. As fi vrut sa vorbesc putin, autorii chiar ne-au sugerat asta, dar in situatii de genul asta ma gatuie emotia si nu mai pot sa scot o vorba.

Bucuria mea cea mare a fost ca am reusit sa mai ajung la o lansare de carte, chiar daca n-a fost chiar prima lansare a cartilor. Mi-as dori sa pot ajunge si la Gaudeamus, insa astea sunt vise.

LATER UODATE:

Imi pare rau ca am uitat sa o amintesc pe Ada Pavel (o vedeti in poza de mai sus ridicata in picioare, stand cu spatele la mine) careia i s-a pus in carca una din cele mai dificile poveri pe care un adolescent in pragul maturitatii trebuie s-o duca (are doar 17 ani), aceea de a termina un manuscris al Oanei Stoica-Mujea, lucru greu, mai ales din cauza dificultatii scrierii. Sper sa reuseasca, chiar imi doresc asta. Sa aiba tot succesul din lume.

8 thoughts on “Careul de dame de la Pitesti

 1. Pingback: Blog Geocer » Blog Archive » Careul de dame : fuse si se duse

 2. Ar fi frumos dacă ne-am revedea și la Gaudeamus. Eu m-am simțit foarte bine 🙂
  Acum văd că eu sunt în poză acolo 😀 Multumesc!

  Like

 3. Pingback: Careul de dame « Ada Pavel's Blog

 4. Pingback: A fost careul « Oana Stoica Mujea

 5. @Lucia Verona: Doamna Luciiia Di Verooona, la Pitesti pot sa ajung, doar fac asta zilnic. E mai greu cu venitul la Bucuresti, dar gasesc eu vreo portita intr-o sambata. Poate si ceva bani pt carti, asta ca sa nu fac apoplexie de cartile pe care le vad acolo si pe care nu le pot cumpara. Asa am reusit sa trec peste apoplexie joi, cand am cumparat din nou cartea dvs ca sa primesc autograful. Pe cealalta i-o las surorii mele ca sa-si faca biblioteca ei.
  @Ada: Mi-ar placea, dar stii cum e cu finantele. La profesori e mai greu cu asa ceva, mai ales cand vine vorba si de cumparat carti. Daca n-ar fi anticariatul chiar n-as mai cumpara carti deloc. Asa imi permit sa iau cu pretul unei carti noi de 20 de lei vreo 5-6 carti vechi.

  Like

 6. Pingback: M’s Movies – Bridge To Terabithia « M's blog

 7. Multumesc pentru mentionare si sustinere! 🙂
  Nu neapărat la cumpărat, că nici pe mine nu mă lasă veniturile 🙂 , dar măcar la …admirat.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s