Fara partide

Cineva ma intreba, mai mult in gluma, de ce nu fac un partid, pt ca m-ar urma si in panzele albe. Nu ca as fi eu in stare sa fac un partid, dar nu ma atrage politica ca si cariera. Nu am ajuns inca o mitomana.

De-a lungul vietii am cochetat cu anumite ideologii, insa numai pt un timp extrem de scurt. Discursurile politice ma plistisesc, nu vad in asa ceva pasiune. Si sa imi impuieze cineva capul cu minciuni… nu, mai bine nu. Nu sunt un bun conducator, problema mea de lider ar fi faptul ca incerc sa impac pe toata lumea. Asta sunt eu, altfel nu pot. Plus de asta, anumiti prieteni ma pot influenta foarte usor, ori un lider de genul asta nu e tocmai bun sa conduca. Nu fac si n-am sa fac niciodata parte dintr-un partid tocmai pt ca politica e o curvistina de centura. Oamenii care fac politica n-au constiinta, iar cei care au, o au in stare latenta. Mai bine curat si simplu decat murdar de prea multe interese. Nu suport nici chiar ideea nepotismului. Mi-e lehamite de sfori trase pt binele unora si al altora.

Sa stiu ca nu pot sa dorm noaptea in patul meu linistita din cauza mustrarilor de constiina… Politica e o treaba murdara pe care o face acela cu tupeu si egou urias.

5 thoughts on “Fara partide

 1. Pingback: Fara partide - Ziarul toateBlogurile.ro

 2. “panzele albe” lasa-le pentru pictura… urmatul era “pana la capatul lumii”.
  Vali… cred ca trebuie sa vina igienizarea! :)) caci closetul poporului, pardon… viata politica, trebuie curatata.
  O noua zi grea din toate punctele de vedere.
  “Succesuri”

  Like

 3. Păi da, din lipsă de conștiință, dar această lipsă apare atunci când la om nu-i pasă de ceilalți, iar nepăsarea provine din egoism, care… ști tu faza cu castravetele, n-are rost să mai explic până la capăt toată poezia 😉

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s