Nervi

Se pare ca in ultimul timp se descarca nervii cu duiumul. Atat pe net cat si in realitate, avem tendinta de a ne descarca nervii si obrazniciile pe te miri cine, numai sa facem rau altuia pt ca simtim nevoia. Asta se intampla aproape in fiecare zi. Unii sunt prea deprimati si incearca sa-si ascunda nervii iscand certuri, altii sunt prea stresati si urmeaza acelasi drum ca si depresivii. Oameni pe care nu-i vom cunoaste niciodata cu adevarat devin tinta noastra de batjocura si de ironii malitioase doar pt ca asa ne vine noua bine. Ca avem dreptate sau nu, asta depinde de fiecare. Se pare ca astrele (vezi Urania) ne cam prezic o perioada nu tocmai linistita in sensul asta. Nu ca m-as lua dupa astre, dar omenirea a incercat intotdeauna sa explice perioadele de fierbere interioara si exterioara, perioada pe care o traim chiar acum. Probabil ca singura solutie e sa ne regasim pe noi insine in tot tumultul in care traim si sa ne linistim.

Advertisements

2 thoughts on “Nervi

  1. “Castravetele este o legumă dicotiledonată, din familia cucurbitaceelor, care conţine 98% apă și se înmulțește prin semințe… gata” 🙂

    Cred că e mai bine să-l citez pe Florin P., fiindcă e deja binecunoscută explicația pe care aș da-o eu: lipsa iubirii.

    ps: la un câine cu trei picioare (sau cu două) problemele mari apar pe măsura obstacolelor… la fel și la oameni, lipsa unui “membru” crește numărul problemelor direct proporțional cu numărul obstacolelor… chiar dacă, la fel ca în cazul câinelui, se poate obișnui și adapta foarte bine cu “membrul” lipsă (în circumstanțe normale).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s