Protectie pentru… sfarcuri

Avand o problema destul de “usturatoare” cu unul din sani m-am gandit sa intru pe net sa vad ce prostii spun astia despre asta. Oricum, trebuie sa ajung la medic in viitorul apropiat si imi va spune el ce probleme am la san. Si tot cautand pe net chestii “interesante” (mai mult pe forumuri unde isi dau astia cu parerea) am gasit niste plasturi pentru sfarcuri pentru… alergatorii pe distante lungi. M-a apucat rasul, lucru cat se poate de normal. Apoi am gasit si explicatia existentei acestor Nipguard (suna ca si firma aia de paza si protectie la care se face reclama prin radiourile din Bucuresti: Neiguard): daca iti sangereaza sau te ustura sfarcurile cand alergi un semimaraton sau un maraton, plasturii NipGuards rezolva problema. Iti aplici un Nipguard pe sfarc iar invelisul interior creaza o cavitate pentru sfarc si previne frecarea cu tricoul. Adezivul care face ca Nipguard sa ramana lipit de piele e testat medical si suporta curse de anduranta, pe orice fel de vreme, iar la sfarsitul cursei este extrem de usor de dat jos, fara sa va provoace suferinte. Cel mai important: este rezistent la apa si la transpiratie, fiind recomandat chiar si triatlonistilor si este garantat 100 % ca nu va cadea pana nu veti decide dvs sa il dati jos (citat din reclama).

Lasand la o parte comicul, produsul pare a fi de recomandat tuturor celor care au probleme cu sfarcurile. Pacat ca nu exista nimic care sa le protejeze si in caz de frig sau cald.

Advertisements

8 thoughts on “Protectie pentru… sfarcuri

 1. Ce super articolul. Asta chiar suna interesant. De cand cu sarcina am mereu dureri de sani iar la frig e si mai rau. Poate ca cineva face si niste incalzitoare pentru sani. LOL

 2. ARMELE DE DISTRUGERE IN MASA PENTRU CARE SUA A ATACAT IRAKUL SI NU AU FOST GASITE, AU FOST ASCUNSE IN ROMANIA.
  BASESCU IN CALITATE DE MINISTRU AL TRANSPORTURILOR A CORDONAT INTREAGA ACTIUNE CRIMINAL TERORISTA !
  Aparitia in fata Parlamentului Romaniei a lui Scott Ritter seful inspectorilor ONU in Irak si a ziaristului de investigatie american Robert Horvath.

  Doamna Alina Gheorgiu Deputat PDL

  Regimul Basescu poate fi doar o amintire in cateva saptamani. Desvaluirile mele
  se bazeaza pe documente capturate de trupele americane odate cu invazia Irakului. 1- Ele reliefeaza doua faze importante. Transferul tehnologiei nucleare si a rachetelor de transport a bombei atomice amostenite de la Ceausecu catre Sadam, 2- Ascunderea urmelor prin ascunderea armelor de distrugere in masa la Ambasada Irakului la Bucuresti si la 27 depozite militare. Majoritatea documentelor si a cotractelor poarta si semnatura lui Traian Basescu ministrul transporturilor in aceasta perioada. Actiunea de ascundere poarta codul Sarindar si a fost cordonata in intregime de actualul presedinte al Romaniei.
  Dupa terminarea razboiului 1000 de specialisti sau deplasat in Irak si nu au gasit
  nimic. La jumate de an au inceput sa apara documente in limba araba despre actiunile guvernantilor romani, servicilor speciate si a mafiei din industri militara.
  A inceput imediat conspiratia administratiei Bush de a scoate basma curata pe prietenii teroristilor din Romania. Motuvele sunt cunoscute.
  O parte din conspiratie este desvaluita de sefului inspectorilor ONU Scott Ritter.
  Iata ce spune inspectorul sef despre actiune CIA purtand numele cod Tea Cup:
  “I carried out under Tea Cup was aimed at disrupting efforts to obtain ballistic-missile technology and production capabilities from Aerofina, a Romanian military-industrial company. Intercepted conversations between the Iraqi team, headed by Dr. Hamid, and his Romanian intermediary ( BASESCU ) pointedly referred to the oil-for-food program as a means of facilitating the transfer of goods from Romania”
  Saptamana trcuta am facut o depozitie sub juramant in fata diferitelor comisii a Senatului si a Camerei reprezentantilor interesate in acest caz.
  ADMINISTRATIA OBAMA FACE TOATE EFORTURILE DE A FACE LUMINA IN ACEASTA URIASA CONSPIRATIE.
  Sunt gata sa apar in fata Parlamentului Roman pentru a prezenta exact aceleasi documente. Sugerez invitarea lui Scott Ritter pentru clarifica amestecul guvernantilor romani in aceasta actiune criminala.
  Doamna Alina Gheorghiu
  Va rog transmite rugamintea mea colegilor dumneavoastra parlamentari. Considerati aceste randuri ca un memoriu oficial.
  Robert Horvath DEVA ziarist de investigatie specializat in terorism si arme de distrugere in masa
  http://devanewyork.blogspot.com/
  Datele de contact personal:
  http://www.devagallery.com/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s