Un site cu si despre nevazatori

Azi am redescoperit un site cu si despre nevazatorii din Romania administrat de un fost coleg de scoala. Sunt lucruri interesante pe acest site, de la articole privind situatiile nevazatorilor din tara, pana la ultimele aparitii electronice care ii ajuta pe nevazatori sa se descurce mai bine. O sa vedeti ca o sa va placa.

Advertisements

5 thoughts on “Un site cu si despre nevazatori

  1. Să ştii că mi-a plăcut ! Este bine întreţinut, iar informaţiile sunt foarte utile. Nici n-am ştiut că există un asemenea site. Felicitări colegului tău.

  2. @Matilda: Situl e destul de vechi, dar n-am intrat niciodata sa vad ce e prin el, cel putin nu ca azi. E util, chiar daca e deficitar in exprimare si in felul in care sunt scrise articolele, insa nu cred ca asta mai e o problema acum, in zilele noastre.

  3. Matilda, la ce te referi cand spui ca “deficitar in exprimare”? in general artifolele sunt preluate asa cum le-am gasit.

  4. @Aurel: Nu, dragule, eu am spus asta. Situl e bun, nu intelege gresit. Problema e ca ei, ziaristii, scriu gresit. N-ar fi rau daca ai corecta tu greselile lor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s