Cele mai bune bloguri din 2009 – faza a doua

Aseara am discutat despre faza a doua a concursului “Blog de Blog” si am decis ca aceasta sa se desfasoare astfel: cei care vor sa voteze trebuie sa intre in “sectia de votare” si sa voteze in fiecare “cabina de vot” candidatul preferat dintr-un “buletin de vot”. Se va vota un singur candidat. Votantul poate vota numai cu numele, nick-name-ul sau cu initialele, in functie de preferinta. Joi va incepe votarea candidatilor dupa ce “buletinele de vot” vor fi postate. Juriul va supraveghea desfasurarea alegerilor. Se vor sterge toate voturile anonime, in asa fel incat sa nu existe dubii asupra identitatii votantilor. Daca sunteti indecisi “buletinul de vot” va va ajuta sa va edificati asupra candidatilor. La fiecare candidat va exista cate un link catre blogul propriu.

Cu alte cuvinte, va asteptam la vot incepand de joi. Timpul alocat voturilor este destul, aproximativ doua saptamani.

Advertisements

9 thoughts on “Cele mai bune bloguri din 2009 – faza a doua

  1. Grele alegeri – fata de astea, cele politice sunt o nimica toata, plus ca se pot castiga mai usor (mai o galeata portocalie, mai un autobuz) 🙂

  2. Nu aveti o lista cu cele mai proaste bloguri?!As concura st eu cu http;//nicolescuana-maria blogspot.com un blog si cine stie…poate!

  3. @Ana: Categoria a existat, dar a fost scoasa. Nu exista nici un blog cu adevarat prost care sa fie bagat intr-o asemenea categorie, deci nici al tau nu e. Si doar sa-l bagi cu speranta ca ai sa castigi ceva nu merita.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s