America… Terra… Universul…

In seara asta am primit un mesaj pe biblioteca virtuala pe care mai activez din cand in cand ca moderator (din ce in ce mai rar, din pacate) extrem de, hai sa-i spunem… pacifist, plin de iubire, dragoste si alte cele. L-am citit doar o data si nu ma mai gandesc sa-l citesc si a doua oara ca n-am de gand sa adorm la computer citind povesti de adormit copii.

Cica povestea e asa: o spirala de lumini apare pe cerul Norvegiei. Luminile acelea sunt facute de niste extraterestrii din lumea I (noi cica facem parte din a doua lume) care au venit pe Pamant tocmai pt ca stiau ca Obama isi va primi premiul Nobel si ca ei vor sa ne invete pe noi cum e cu spiritualitatea. Ba ne si sfatuiesc sa terminam mai repede cu perioada asta de dezvoltare informationala pt ca daca vrem sa fim fericiti trebuie sa cautam in jurul nostru si sa ne bucuram de ce avem. Mai mult, acesti extraterestrii (cica erau frumosi si blonzi, nu stiu cum se face ca toti sunt asa) au trecut si ei prin situatia noastra si au avut parte de razboaie, insa pt niste extraterestrii care vor sa ne invete e cam greu din cauza ca liderul nu-si aduce aminte cand a fost razboiul lor cel mare care, cica, le-ar fi decimat populatia planetei.

Frate!!!!! Ce de-a informatiile! Mai ca inteleg ca ne viziteaza, dar ce nu inteleg eu cum e cu Obama care primeste un premiu nemeritat si din cauza caruia vin extraterestrii sa ne invete pe noi cum e cu adevarata viata. Chestia e ca sunt milioane de astfel de mesaje pe net, fiecare avand partea sa de obamificare, sau poate vor americanii sa ne arate ca ei sunt buricul pamantului, de parca nu ne-ar fi aratat destul pana acum cu atatea bombe nucleare (vreo 980 si ceva pana in 1992 in Arizona cand s-au trezit oamenii bolnavi de cancer de piele si de tiroida),”cruciade” impotriva musulmanilor (dar sunt razboaie pt petrol si gaze naturale) si astfel asemenea “lucruri bune” pe care America le imparte in lumea pe care ea o “conduce”, ca de pilda caderea bursei imobiliare, petroliere (nu mai aveau si trebuiau sa faca rost de undeva), bursei marfurilor, lucruri “bune” care au dus la criza mondiala. Nu v-ati saturat de ei? Sunt niste bieti oameni fara capatai, analfabeti si inculti care nu vad dincolo de granilele tarii lor, care se cred liberi dar care sunt mai prizonieri in propria lor colivie decat o pasare, care te pot intreba naiv “Dar cat faci cu masina pana in Romania?” Nu c-am fi noi mai destupati la minte, dar macar noi nu suntem buricul pamantului si nu se invart in jurul nostru oamenii ca niste caini dupa resturi.

8 thoughts on “America… Terra… Universul…

 1. Americanii sunt o corcitura de rase, fiecare trage ce concluzie vrea din fraza asta.Americanii sunt un popor superficial. Ceea ce ei numesc orgoliu national si patriotism e apa de ploaie, sau chiar prostie, daca pot spune asa. Sincer, cred ca nici ei nu ar putea defini patriotismul dus la extrem ce-l au in ei. Cum naiba se pot numi patrioti o adunatura de natii ce s-au ghemuit practic pe pamantul altor rase? Ce patrie e asta? Vorba lor…bullshit!
  PS: Long live the Queen! 😀

  Like

 2. @Radu: Ma bucur ca au reusit sa formeze o natie din toate acele natii. Cred ca nici o natie nu e pura si ca traditiile acelei tari au aparut odata cu trecerea fiecarui popor prin acel teritoriu. Insa americanii sunt falsi si nevoia lor de eroi nu e justificata. La ce bun atatia oameni morti prin alte zone ale globului? Cu ce-i incalzeste pe ei o medalie cand raman mutilati trupeste si sufleteste pt o cauza care nu e a lor? Asta ar trebui sa se intrebe fiecare tara care isi trimite soldatii sa lupte pt niste cauze straine de interesele acelei natiuni. Cat de erou sa fii cand stii ca ai omorat cel putin un om?

  Like

 3. daca imi amintesc cine au fost printre primii ajunsi in lumea noua, indiferent de tara de origine, problema cu us e deja transata!
  off: am vazur comm pe facebook, pe blog ba!nu prea intru pe farmville, nu-mi place!

  Like

 4. Una dintre ipoteze era ca spirala aceea e rezultatul lansarii esuate a rachetei Bulava (Buzduganul) facuta de catre Rusia. Altii desigur au zis ca de fapt sunt extraterestri. Personal cred ca e vorba de un fenomen natural, care apare foarte rar.

  Like

 5. sarut mina,valy!uite k iar nu m-am putut abtine….
  adevaru e k multa lume,sarita d p rulmenti gasest p net;insa faptul k un experiment spatial esuat,trece pt f multi,drept un ozn,….caruia i se da un caracter mesianic,…spune multe;despre dezorientarea & setea d repere care e tot mai accentuata intr-o lume,p care tot mai multi,o percep k ostila
  nu usa,conduce lumea,ci guvernu din umbra a celor 5;o trupa d 5 insi care paracti au acces la resurse practic inepuizabile
  astia 5 fac cartile in lume!…
  cultul eroului,face parte din politica d-ndobitocire-n masa;in asa fel,incit sa se poata asigura perpetuarea conflictelor armate
  nici un razboi,nu a avut,o cauza reala,a celor care l-au purtat!
  cauzele erau acasa;nu p front!…& tineau d considerente economice!

  Like

 6. @Mirko: Mie imi place Farmville, dar cred ca o sa renunt la el ca imi merge greu compul.
  @Razvan: N-am idee ce a fost, cert e ca omenirea trebuie sa isi revina ca, vorba alora, mult n-o so mai ducem asa.
  @Ciprian: Chestia e ca situatiile asteasunt usor crezute de oameni, mai ales daca sunt ignoranti.

  Like

 7. pai tocmai d-asta;e & politica asta,d descolarizare!…cu cit is mai cretinizati,cu atit is mai usor d controlat!
  stii?…sindromu d viata tip fast-food!
  totu o spoiala,& d-aici &-ntrebarea naiva;”auzi?…da’ cit fac cu masina,din usa pina-n rsr?”….:d

  Like

 8. @Ciprian: Intrebarea asta a fost pusa unui prieten care a fost la studii in SUA dupa ce le-a povestit de Romania. De altfel, e trecuta si in postul la care comentam acum.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s