12 thoughts on “Remembering olt times Steve Vai

 1. @Mirko: Nene, da’ de ce asa vin de-acasa? Ca eu sunt acasa mai tot timpul. Lasa ca bag eu niste chestiuni arzatoare pe care nimeni nu le va citi, de nu te vezi. ;))

  Like

 2. @Mirko: Ma intreb daca chiar va place ce cititi aici. Uneori ma enerveaza ca nu e nimeni interesat de lucrurile importante, dar ce mi se pare mie important nu are cum sa fie la fel de important si pt altcineva, asa ca tac si scriu mai departe prostiile propriei mele minti.

  Like

 3. nu esti singura care crezi astfel. eu am constatat ca nu se comm la texte de substanta, motivele variind in functie de subiect si comentator. concluzia e ca si pe bloguri lumea vrea destindere, vezi marea lor majoritate.asta nu inseamna ca nu exista si altfel de cititori,care intra la categoria nimeni!

  Like

 4. Apropo de texte de substanţă – păi e clar că lumea vrea entertainment, să le treacă vremea mai repede cînd sînt la servici 😀 Da’ textele de substanţă îs în fapt un exerciţiu folositor pentru autor care-şi pune astfel mintea la treabă, structurează, demonstrează, argumentează, nu (şi) de aia le scriem, ca să ne păstrăm în formă? 🙂

  Like

 5. @Mirko: O sa vad ce pot sa fac. Dar las skinul asta pt o perioada pana ma satur de el si o sa vreau sa il schimb.
  @Oa(m)na: Da, ai dreptate, e un exercitiu al mintii noastre ca sa vedem daca mai functioneaza cum trebuie. 🙂

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s