Candidez la presedintie

Pt ca nu exista in Romania asta nici un om adevarat care sa candideze la presedentie, ma ofer eu sa candidez. Candidez pt ca m-am saturat de minciuna, ipocrizie, suficienta, nerozie, mita, spaga, lipsuri si de tot ce e rau si pleaca de la politicieni. N-am semnaturi, n-am bani, nu stiu cu adevarat ce inseamna politica, dar candidez. Stiu, m-am trezit cam tarziu, dar merge, din moment ce n-am cum sa candidez cu adevarat. Candidez independent, nu suport partidele politice, cred ca toti adversarii mei sunt niste cretini cu bani nemunciti, niste tampiti care cred ca avand putere faci pamantul sa se invarta in jurul tau ca in jurul soarelui. Eu nu imi permit sa imi mint electoratul si promit sa ma retrag atunci cand nu-mi voi respecta cuvantul dat. Ca si Basescu, voi fi un presedinte jucator in asa fel incat cuvantul meu va fi lege de ordine in parlament si in senat pt ca legile vor fi date in numele poporului care m-a ales.

Deci, sloganul campaniei mele este “Votati-ma pe mine ca eu stiu mai bine ca toti ce vreti.” Da, stiu ce vreti. Sunt om din popor, crescuta dintr-o leafa de nimic, cu parinti care au muncit pe branci ca sa ma creasca, care vrea sa dea o valoare educatiei pe care si-a facut-o si nu poate pt ca nu este crezuta, care traieste dintr-o pensie de nimic si care doreste tot binele pt tara asta..

Promisiunile mele sunt dorintele oamenilor de rand: salarii mai mari, locuri de munca mai bune si mai multe, locuinte mai bune si mai ieftine, o viata mai usoara, invatamant de calitate, sanatate pe bani putini si fara mita, industrii care sa dea randament fara sa polueze, spatii verzi pt copii, drumuri si sosele cu adevarat bune, intr-un cuvant, in tara asta va curge lapte si miere si nu apa si zahar ca pana acum. promit sa nu politizez nimic din ce nu trebuie politizat, sa am grija sa se termine odata cu hartogaria si mita, sa spalam rusinea pe care poporul o indura din cauza celor care fac rau aici si fac rau si afara, sa indrewpt rau facut de noi altora si sa spun adevarul si numai adevarul.

Cand veti merge la vot si nu aveti pe cine candida atunci puneti stampila pe toti candidatii si veti stii ca m-ati ales pe mine. Si daca Nati Meir si-a tras manea a la Minune ca imn al campaniei,  eu imi trag imn a la Louis Armstrong ca sa influentez electoratul.

11 thoughts on “Candidez la presedintie

 1. Cand am spus eu asta…….
  🙂
  Anyway….Insa o treaba e sigura… Ai votul meu cel putin!!!
  Fie doar si pentru Armstrong…..
  :))
  Mita nu alta….nu pot sa nu rezist!!!
  ….

  Like

 2. daca si eu te votez, ce dai? io-s mai pretentios nu ma cumperi cu doi mici si-o bere, poate cu doua beri si una mica! 😀

  Like

 3. Trei voturi! Pe al meu îl dau degeaba şi deschid fond pentru Mirko pînă se strîng din toate gurile două beri :)))) Aoleo, ce rău a sunat 🙂

  Like

 4. @Oana, Ce fata buna estu tu, Oana draga. Nu ma indur sa iau din bunul ce ti se cuvine, asa ca lui ii dau un carnat si fasole la 1 decembrie, de ziua Romanicii. ;)) Pana atunci poate sa mopara de foame de cate ori vrea daca e in stare sa ceara mai mult decat i se poate da.

  Like

 5. bine fetelor, deci asa, ma vreti mort de foame ca pina la 1.12 mai e.considerati atunci ca am intrat in greva foamei…de litere!:grin:

  Like

 6. @Mirko: Inseamna ca nu vei mai scrie in blogul tau si nici mie nu-mi vei lasa comentarii. Pai nu ma mai joc daca tu te joci asa. fac si eui greva si nu-ti mai dau nimic de mancare, nici inainte de 1 decembrie, nici de 1 decembrie si nici dupa. 😛

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s