Remembering old times Nicu Alifantis

Dupa atata muzica straineza trebuie sa punem si ceva muzica romaneasca.

17 thoughts on “Remembering old times Nicu Alifantis

 1. @Mirko: Mi-era dor sa schimb skinul ca nu il mai schimbasem de mai bine de 1 luna.
  Nu gasesc emoticoanele ca le-as baga si pe ele.

  Like

 2. bey, madam acu ma uit si io figurez doar la ..”interesante” ? ok, o sa reconsider blog roll-ul personal care, n-are categorii! 😀

  Like

 3. @Mirko: Nu vrei cam multe? vrei sa fi peste tot? Castiga-ti dreptul de a fi peste tot si promit sa te bag pe unde vrei tu. Si inainte de toate, mai scoate din alea ca imi mananci nervii ca nu pot intra la tine pe pagina si ma nervozez aici cu nervii.
  @Jenika: Asa-i? Ceva mai sexy, parca. Nu stiu daca stii, dar exista un blog pe wordpress care se numea Blogul lui Curvette si era despre un/o tip/tipa prostituat/prostituata. Nici pana acum nu se stie clar ce e, desi barbatii isi doresc sa fie femeie, iar femeile isi doresc doar sa citeasca experiente si trairi tabu. L-am avut si eu in blogroll, dar l-am sters. Asa, si sa ne intoarcem de unde am plecat. Vroiam sa iti spun ca blogul respectiv avea skinul asta.
  Trebuie sa mentionez ca eu nu fac parte dintre persoanele considerate tabu, eu fiind mult prea plicticoasa si prea neatractiva pt asemenea munci patriotice. L-am pus doar pt ca da o nota sexy, desi blogul in sine nu e sexy deloc.

  Like

 4. @Mirko: Nu pot bre’ ca ma tine o scama. Scoate alea multe de acolo si poate scapsi de scama. 😆
  PS Sper ca stii ca vine Steve Vai la Cerbul de Aur. Poate nu te vad pe-acolo ca sa stii ca nu-ti aranjez nici eu oloaga, ai inteles? Lenesule!

  Like

 5. @Mirko: Apropos, sa mi te adresezi cu mademoiselle de acum inainte ca daca nu fac iarna sa vina peste tine inaintea toamnei. 😛

  Like

 6. mademoiselle, avec tout le respect, mie imi place si iarna, ma dau mare schior, dap vai pe cind vini? cerbu’ e prin septembrie, nu? tre’ sa vad cum stau cu gumele la masina si mai vb.this is not a promiss!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s