M-am saturat!!!!!!!!!!!!!!!

Se pare ca m-au apucat frustrarile de-a binelea. Toate probleme de care am parte in ultimul timp sunt prea mult de indurat pt o biata viata trecatoare, insa ma gandesc ca omul mai are mult pana sa se infunde cu adevarat. Scrasnind din dinti mergi mai departe, dezonorat, calcat in picioare, ironizat… dar mergi mai departe.

E greu sa traiesti cu nesiguranta zilei de maine. Iar cand mai si vezi indolenta tuturora in jurul tau iti ies peri albi cu foarte mult inainte de vreme. Atatea bariere, atata suficienta, atata nerusinare cata vezi pe fata oamenilor care conduc amarata asta de tara si tot ce vezi in jur scarbesc cred ca si un copil in fasa. Ne-am obisnuit sa trecem cu fetele scarbite de tot ce avem parte si sa tacem din gura. Avem dreptul constitutional sa traim cat de cat bine (Basescule, te-as injura daca nu mi-ai face atat de multa greata) si sa realizam macar jumatate din viitorul copiilor nostrii, dar sunt atatea lucruri de care te lovesti ca-ti vine sa pui mainile in cap si sa te duci noua mii de ani, undeva unde sa nu ai parte de asa ceva. Nesiguranta faptului ca nu vei avea parte de asa ceva si in alta parte te face totusi sa te opresti si sa te gandesti ca poate, totusi, din greseala, din neatentie, se va indrepta ceva. Stii bine ca nu e asa, dar totusi continui sa speri. Mama ei de speranta nu moare inaintea nici unui alt sentiment, si tot speranta te face sa te afunzi si mai tare in mocirla in care te afli.

E greu sa realizezi ca nu ai ce face pt a te ajuta sa iesi la liman pt ca vin altii si te afunda si mai tare, si te afunda si mai vartos, ca sa fie ei siguri ca nu vei mai iesi niciodata cu adevarat de acolo. Oh, groaznica situatie. Cand te gandesti ca nimic nu e cum trebuie ti se face parul maciuca si iti vine sa urlii si sa tipi, sa sfasii cu dintii tot ce-ti sta in cale, dar cand iti amintesti ca esti doar un om care are limitele lui, te faci mic, mic de tot, si din cale-afara de frustrat.

Pe cuvantul meu, cred ca in nebunia asta de lume in care traim (nu doar Romania poate fi o nebunie) cred ca ai nevoie de o doza cat mai mare de medicamente ca sa supravietuiesti, sau, si mai frumos, de o camera cu peretii tapisati, undeva intr-un ospiciu. Ce norocos e Vadim cu medicamentele lui.

Advertisements

11 thoughts on “M-am saturat!!!!!!!!!!!!!!!

 1. NEvoie de stupefiante ……
  E clar….
  Iarba ne va paste visele si zilele si asea mult prea roz pentru tot ce ni se intampla…..
  PRoblema ie ca nu prea mai am rezerva si neaparat trebe sa imi cumpar un sac mare de tot……
  :))

 2. @Jenika: Bey, eu am spus ca incep sa inteleg nevoia lor de a folosi stupefiante, nu ca as consuma. 🙂
  Iarba gasesti pe toate drumurile, nu stiu de ce te mai obosesti sa cumperi. Te duci pe o pasune, iti iei coasa si te apuci sa cosesti. Asa iti faci rost de mai multi saci, nu unul. :))

 3. Bine zici doar ca e cam lung!eu traiesc in Romania si de aia is beat tot timpul,sper sa nu fiu cenzurat,,cu salutari!

 4. @Brankardierul: De ce sa fi cenzurat? Bautura e si ea drog. Ajuta lucrurile sa fie vazute putintel mai roz decat sunt in realitate.

 5. Capitanache are vaporul , Boc o sa dea cu coasa prin fan…ce mai e gata o punem de o contrabanda cu fan….
  Crezi ca o sa ne prinda?
  :))

 6. @Mirko: Jenika se da la mine, nu eu la el. LOL
  Fanul e pt contrabanda pe timp de criza.
  @Jenika: Lasa ca se prind ei pe ei pana sa ne prinda ei pe noi. Mai avem nevoie de cineva care sa ne ajute cu vanzarea marfii. Da-mi o idee de cine ar fi bun la asa ceva.
  @Jenika&Mirko: Uitati ca mai sunt si altii care vand fan. LOL

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s