13 thoughts on “Remembering old times 4

 1. sau ai ascultat f.multa muzica buna sau profesorul, parinte sau amic,si-a facut treaba excelent.oricum ar fi, tinara fiind precum imi spuneai, ma surprinzi intr-un mod extrem de placut. nu-ti raspund cu o piesa da’ sint de acord cu ultima propusa de tine.
  off:hai steaua!

  Like

 2. @Mirko: Ma flatezi! Despre muzica buna si veche am invatat de la Califar. A fost mereu dispus sa-mi dea lectii de muzica buna daca ii ceream. De asta imi e mie drag Moshu’. Cat despre muzica anilor ’80, preferata mea, am invatat singura, putin cate putin. O sa gasesti din astea putin mai incolo. Ti-am spus vreodata ca imi place chitara electrica? O ador! Chiar si in telefon am Satriani pe post de sunet de apel. Si nu doar Satriani. Malmsteen e preferatul meu.

  Like

 3. malmsteen mi se pare doar rapid, vezi si asta

  io am fost tobar fo …nu-ti spun citi ani si-ti recomand billy cobham fost la mahavisnu orchestra a lu’ mc laughlin si asa ajungem si la alti chitaristi, da’ asta urmeaza!

  Like

 4. @Mirjo: Malmsteen are tactica lui de abordare si nu exceleaza doare prin rapiditate. Mie imi place pt ca stilul lui e putin mai aproape de gotic. Asa il vad eu. Plus de asta, daca n-ar fi fost bun n-ar fi fost acceptat in concerte alaturi de Vai, Johnson, Satriani, Zaza (fac pariu ca de asta n-ai auzit), Hammet, Slash si altii. Concertele G3 n-au nici o valoare fara el.
  Apropos de tobosar. Cand eram mica aveam 4 instrumente pe care as fi vrut din suflet sa le stapanesc. Am sfarsit prin a nu stii nici unul. Nu mai vorbesc de notele muzicale pe care nu le-am aprofundat niciodata cu adevarat. Asa, deci instrumentele acelea erau: pian, vioara, chitara si baterie.
  Si pt ca tot mi-ai dat un link cu ceva fain o sa iti dau si eu unul cu ceva diferit, dar la fel de fain: Mark King, basistul de la Level 42.

  Like

 5. excelent pustiu’ se vede ca penduleaza intre stiluri da’ de asta mai are timp.imi plac mai mult basistii care au digitatie, da’ asta e chestie de gust.pa

  Like

 6. @Mirko: Mie imi place King si bassul lui. Are o cariera de mai bine de 30 de ani de bass. Daca vrei ceva Level 42 uite aici:

  Una din melodiile mele preferate de la ei.

  Like

 7. ok, sa trecem si la ceva chitare reci, erau ei cam tineri da’ merge si azi.io m-am autodidactizat(cuvint preluat de la eba :lol:) dupa ce-am ascultat asta

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s